Natuurlijk ontbijten!

De ochtendstond heeft goud in de mond. En natuurlijk ook een lekker en gezond ontbijt. Bij Bio2Nature heb je een ruime keuze aan biologische ontbijtgranen. Glutenvrij, suikervrij, lekker krokant, met fruit of chocolade... Er is voor ieder wat wils en 't is altijd gezond!

Rosies

De graanproducten van Rosies zijn niet alleen gluten- en melkvrij maar ook bijzonder lekker. Rosies combineert spannende smaken met authentieke recepten. Verwen jezelf met een onweerstaanbaar heerlijk ontbijt.

De Halm

Graanpletterij De Halm is één van de grondleggers voor de productie van biologische granen, graanvlokken en muesli's. Alle producten worden bij de graanteler op milieuvriendelijke wijze geteeld, vrij van bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Barnhouse

Barnhouse produceert meer dan 20 verschillende soorten biologische granen. Het assortiment van Barnhouse varieert van knapperige haver zonder suiker tot ontbijtgranen met veenbessen of aardbeien.

Kölln

De ontbijtgranen van Kölln worden onderworpen aan de hoogste kwaliteitsnormen! Ze worden gemaakt van volkoren haver en zijn vrij van kunstmatige stoffen. Hierdoor worden alle natuurlijke voedingsstoffen behouden. Iedere portie draagt bij aan een gediversifieerde en gezonde voeding!